Počet míst je omezený, proto si prosím nezapomeňte rezervovat své místo!
Saláty a zálivky
Předkrm:
- Pečená kořeněná cizrna
Hlavní chod:
- Marinované brambůrky Grenaille s koprem
- Žampionové špízy s mátovým jogurtem
- Zelný salátek s karotkou a tahini
- Polníček s letní zeleninou a jahodovo-balsamikovým přelivem
- Trhaný salát s rajčátky, císařským dresingem a uzeným tempehem
Dezert:
- Ovocné fondue s datlovo-čokoládovou omáčkou
Jak kurzy vaření v Hájovně probíhají?
Každému tématu se nejprve krátce věnujeme teoreticky a poté se už vrháme do praxe a ve skupinkách naráz připravujeme několik chodů, které si na závěr sníme 🙂 Během vaření si povídáme o všem, co nás k aktuálnímu tématu i zdravému stravování obecně zajímá a vzájemně sdílíme své poznatky a zkušenosti.
Na kurzu vítám všechny milovníky dobrého jídla, kteří chtějí svůj jídelníček obohatit o principy zdravého stravování. Zkušenosti s vařením nejsou podmínkou. K výživě přistupuji celostním způsobem a s respektem k individualitě, nepropaguji dogmaticky žádný výživový směr. V Hájovně (mimo jiné z praktických důvodů) vaříme převážně rostlinně, a pokud se nám nabízí, využíváme i plodů vlastní jedlé zahrádky.
Těším se na společné vaření, Tereza Chválová
