Události v Velká hájovna

Lektorka: Terka Chválová Určeno pro: dospělé Přihlášení: chvalova.tereza@gmail.com Cena: 300 kč Pod vedením Terezy Chválové si společně uvaříme celé menu vhodné do zimního období, které poté i společně sníme. Terka pečlivě vybírá dobré suroviny z farmářských trhů. A co si uvaříme? Kyselo z žitného kvásku s lesními houbami Křenová omáčka s bylinkovými nočky a karbanátky z adzuki … Continue reading Hostina v hájovně na téma ZIMA

Lektorka: Anička Salingerová Určeno pro: vhodné pro dospělé a děti od 5 let Přihlášení: není třeba Cena: 80 Kč

Lektorka: Magdalena Koděrová Určeno pro: vhodné pro dospělé a děti od 8 let Přihlášení: není třeba Cena: 80 Kč Na kroužku s dětmi hravou formou zkoušíme různé výtvarné techniky a témata. Magdalena: „Jako výtvarnice jsem pokaždé zvědavá, jak děti rozvinou to, co pro ně připravím. Je inspirativní se dívat, kolik je toho napadne za jedno čtvrteční odpoledne.“

Středy Kino Hájovna od 20.00  Pravidelné projekce celovečerních filmů za účasti jejich autorů 13.10. Každá minuta života, Erika Hníková, 80 min 20.10. Jednotka intenzivního života, Adéla Komrzý, 76 min  27.10. Provazochodkyně nad Prahou, Václav Flegl, Jakub Voves, 60 min.

Lektorka: Lenka a Petra Určeno pro: vhodné pro děti 1,5 – 3 roky Přihlášení: klacicek.hajovna@gmail.com Cena: 100 kč Kroužek pro maminky s dětmi ve věku 1,5 až 3 roky. Pojďme hravou formou poznávat svět kolem nás. Přírodou se necháme inspirovat ke zpěvu, pohybu a hravému tvoření. Těší se na Vás Lenka a Petra, maminky a bývalé … Continue reading Klacíček

Lektorka: Monika Veverková Určeno pro: dospělí a děti od 11 let bez doprovodu Přihlášení: ne Cena: 30 Kč 17.00-18.30 pro děti 7-10 let 18.30-20.30 pro starší 10 let Budeme hrát hry, které nerozfouká vítr. Víte kolik her vymysleli lidé s kostkami? A že domino přivezl z Asie do Evropy už Marco Polo ve 13. století? Znáte … Continue reading Deskoherna

V sobotu 13.11. propukne v 10,00 brigáda a zazimování zahrady Hájovny. Detailní rozpis našeho ambicioźního plánu najdete v letáčku. Jste-li zruční a máte-li doma i nějaké nářadí, které byste mohli použít, prosíme, vezmetě je s sebou. Krom dobrého pocitu z vykonané práce na Vás čeká pivo Vinohradská 11ka a můžete se zapojit do našeho gourmet … Continue reading Brigáda na zahradě Hájovny