Události v Velká hájovna

Lektorka: Terka Chválová Určeno pro: dospělé Přihlášení: chvalova.tereza@gmail.com Cena: 300 kč Pod vedením Terezy Chválové si společně uvaříme celé menu vhodné do zimního období, které poté i společně sníme. Terka pečlivě vybírá dobré suroviny z farmářských trhů. A co si uvaříme? Kyselo z žitného kvásku s lesními houbami Křenová omáčka s bylinkovými nočky a karbanátky z adzuki … Continue reading Hostina v hájovně na téma ZIMA

Lektorka: Anička Určeno pro: vhodné pro dospělé a děti od 5 let Přihlášení: není třeba Téma dílničky:  Zimní ptáčci “Přijď si natisknout ptáčka nebo jiné zvířátko ze zimního lesa.”

Téma dílničky: Jeden za všechny, všichni za jednoho! Lektorka: Kristina Určeno pro: děti od 3 let s doprovodem Přihlášení: ne Co znamená nasadit život pro přítele? A co když jde o čest královny? Podaří se mušketýrům získat zpět ztracené diamantové šperky? A najdou se podobní hrdinové i ve zvířecí říši? Přijďte nám pomoci najít odpověď ve … Continue reading Čtení a hraní pro nejmenší i ty větší

Lektorka: Monika Určeno pro: děti od 10 let bez doprovodu Přihlášení: ne Téma herny: Kdo páruje, vyhrává! Nebojte, nejedná se o oslavu Valentýna, ale o vtipnou hru s obrázky, kde se dá spojit opravdu cokoliv. Pokud si to ovšem dokážete obhájit!

Lektorka: Alena Určeno pro: vhodné pro děti od 5 let (bez doprovodu) Přihlášení: alena-adamkova@centrum.cz Téma dílničky: Už raší cibulky? Už raší cibulky? – jaro se blíží, květinky do každé rodinky